[1453 / 1534 / 1886 / 19xx] Valkyrie, Chaos Wing, Pathos Glove Giyme/Çıkarma Fix

'Database Paylaşımları' forumunda Frank tarafından 23 Tem 2016 tarihinde açılan konu

1. Frank

Frank Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere çoğu source de valk., kanat, pathos glove giyip çıkarırken sizde düzgün gözüksede karşı tarafta problem yaratabiliyor.

Bu kodu Ebenezer - User.cpp - ItemMove() void'ine eklerseniz. Bu problemi ortadan kaldırırsınız.
    Bir çok kez test ettim problem yok. Eğer problem varsa yazın tekrar bakarım.

Lütfen paylaştığım kodlar hakkında yorum yaparken biraz insaflı olun, ben başkalarının yazdığını veya yaptığını kullanmam..
    Iyi forumlar..

Ayrıca paste.bin link'i :Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere çoğu source de valk., kanat, pathos glove giyip çıkarırken sizde düzgün gözüksede karşı tarafta problem yaratabiliyor.

Bu kodu Ebenezer - User.cpp - ItemMove() void'ine eklerseniz. Bu problemi ortadan kaldırırsınız.
    Bir çok kez test ettim problem yok. Eğer problem varsa yazın tekrar bakarım.

Lütfen paylaştığım kodlar hakkında yorum yaparken biraz insaflı olun, ben başkalarının yazdığını veya yaptığını kullanmam..
    Iyi forumlar..

Ayrıca paste.bin link'i
    Gizli içerik:
    ** Gizli İçerik: Bu gizli içeriği görmek için mesaj sayınız 10 veya daha yüksek olmalıdır **.

2. Light

Light Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    teşekkürler

3. turkromeo

turkromeo Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları: