Merhaba arkadaşlar; 1453 Server kurulumunu anlattım Server dosyaları Lisanslıdır. KURAMAYAN KALMIYCAK. - SERVER FİLESLER ALINTIDIR BENİM DEGİLDİR.. [video=youtube;wvNGyvPJuSA] Databasenin Özelliklerine gecelim.. => SQL 2014 DATABASE => Chat log sistemi eklendi. => Death log sistemi eklendi. => Npc kill log sistemi eklendi. => Hatalar için loglama sistemi eklendi. => Client ve GameServer haberleşme sistemi değiştirildi başka exe ile giriş yapılamaz. => Lisans sistemi eklendi harddisk ve ip adresi odaklı lisans sistemi geliştirilmiş. => Exenin dosya kontrol sistemi eklendi ve yalnızca "X-Launcher.exe" den giriş yapabilirsiniz. => TBL Koruması eklendi. => Büyük çaplı problemler giderildi. => Game server ve exe yeni haberleşme sistemi eklendi birbirinden hash kod almaz ise oyuna giriş yapamazsınız. Server files üzerinde yapılanlar: => Castle siege war fare sorunsuz hale getirildi. => Lunar war sorunsuz hale getirildi. => Dark Lunar War sorunsuz hale getirildi. => Snow war sorunsuz hale getirildi. => Forgetten Temple sorunsuz hale getirildi. => Ödül sistemleri sorunsuz hale getirildi. => Krallık sistemleri sorunsuz hale getirildi. => Ally sistemi sorunsuz hale getirildi. => Clan paketleri sorunsuz hale getirildi. => User Info paketleri düzenlendi. => UserInOut paketleri düzeltildi. => Monster hızlı koşma sorunu giderildi. => Tüm GATE ve LEVER'lar baştan eklendi.Ve sorunsuz denendi çalışıyor. => Chaotic Generator üzerinde değişimler uygulandı sorunsuz çalışıyor. => Item upgrade sorunları giderildi. Database üzerinde yapılanlar: => Tüm zoneler tamamlandı. => Monsterlerle ilgili düzeltmeler uygulandı. => Sorunsuz upgradeler eklendi. => Skiller sorunsuz hale getirildi ve eşitlendi. ------------------------------------------------------------ VİDEO ANLATIMI BANA AİTTİR Bİ HATAM VARSA AFFOLA AMACIM HERKES GÖRSÜN YARDIM ALSIN. Linkler patlarsa pm olarak bildirirsiniz. İndirme Linkleri SERVER FİLES LİNK Gizli içerik: ** Gizli İçerik: Bu gizli içeriği görmek için mesaj sayınız 10 veya daha yüksek olmalıdır **. Gizli içerik: ** Gizli İçerik: Bu gizli içeriği görmek için mesaj sayınız 10 veya daha yüksek olmalıdır **.
teşekkürler bro ---------- Post added at 12:00 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ---------- çok iyi bir brosun ---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ---------- çok iyi broo ---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ---------- teşekkürler bro ---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ---------- artık çok iyisiniz ---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ---------- çok iyisiz abı ben sızın gıbı bır sıte daha once görmedim ---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ---------- codlar fenna ---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ---------- lol kodları on numsra ---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ---------- allah sonumuzu hayır etsin ---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ---------- çok teşekkür ler