1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

v19xx 69/1 base pk server ilk 20 user kc hediye

'Server Tanıtımı' forumunda berkay123qw tarafından 12 Nis 2016 tarihinde açılan konu

1. berkay123qw

berkay123qw Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    19xx 69/1 base pk server ilk 20 user kc hediye

Troia Ko Sizler İçin Yükselecek!
    İsmine Yakışır Şekilde Olması Açısından Troia Ko Sunucusunun Hakettiği Değere Ulaşacağına İnanıyoruz!
    Bilinen Tüm Etkinlikler,bizlere yılların verdiği tecrübelerle ve oyuncularımızın
    emekleri arasında harmanlanmış, kusursuz oyun deneyimi yaşatacak olan "Troia Ko" Sizleri Soluksuz Bir Oyun Deneyiminde Ağırlamaktan Onur Duyar!

İyi eğlenceler dileriz

WAR PREAMİUM İÇİN BANKANIZDA BULUNAN EXP PREMİUM'U KAYRA'DAN KIRDIRIP WAR PREMİUM OLARAK AKTİF EDEBİLİRSİNİZ.
    -MADEN DROPLARI DÜZENLENDİ.
    -SKİLL DAMAGELERİ DÜZENLENDİ.
    -COLDOWN FİXLENDİ.
    -BASE'DEKİ GUARD TOWER BUGU FİXLENDİ.
    EKSİKLERİ VEYA FAZLALIKLARI LÜTFEN BİLDİRİNİZ..
    İYİ OYUNLAR

OYUN İÇİ BAZI EVENTLER

- Border Defanse War
    - Lunar War
    - Forgetten Temple
    - Castle Siege War
    - Chaos Stone
    - Gm Kill Event
    - Kill Gift PK Event

CLAN TURNUVASI ÖDÜLLERİMİZ
    1.CLAN 15K KC
    2.CLAN 10K KC
    3.CLAN 5K KC

Beta sürecin de İlk 20 Giren Userlerimize 1K KC HEDİYEDİR

İLK 5 CLAN 1K KC

HEDİYEMİZ MEVCUTTUR

Client Link:http://troiabilisim.com/troia/troiako.rar
    Server İp:46.4.86.20 1959 DAN PACTH ÇEKİNİZ
    Facebook Sayfamız:https://www.facebook.com/troiako/?fref=ts
    Panel:Troia Knight Online 69 Base Server

20:00 DA OYUNUMUZ HİZMETİNİZE AÇILIYOR

Moderatör tarafından düzenlendi: 12 Nis 2016
  2. berkay123qw

berkay123qw Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Herkesi bekliyoruz

123+2+3+1312331231

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

++6+6+6+6++66+++

---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

13+1+312+3+2312312

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

asdas+das+d+as+das+dsadsadas

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

Asdasdas+da+s+dasdsadasdas

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------

1231231+23+2131231231231231

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------

+6+6+6++++++++++++++++++++++++

---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------

123123+12+3+12321321321312

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------

Asdasdadasdadsadasda

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

123+123+21+3+21321312321

3. berkay123qw

berkay123qw Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Herkesi bekliyoruz

sdasd+as+das+d+sadsadas

---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

+666666666666666666

4. berkay123qw

berkay123qw Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Herkesi bekliyoruz

Asd+asd+sa+dsadasdasdsadas

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

asd+asd+sa+dasdsadsadsadsadsadsa

5. burakdulek080

burakdulek080 Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Abi helal cidden cok guzel yaa

---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------

Tamam o da bir başka alem Havayolu şirketlerinin kampanyaları gibi adamsiniz valla jshshsh:D

---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------

Tamam ama bu iyi bak. , education in

---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

Merhaba ben de bunu bir şey olarak baktım güzel iyi adamsiniz daha iyisini yapin i-xir.com dicem daha iyisi yok

---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------

Tamam o kadar iyi bak. . , education. , education. , education. , is implied. Bu nedenle bilgilerin içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar. Fiyat ve özellikleri hakkında bilgi verdi, GDO'lu ürünlerin Türkiye'ye Değer buluşmaları ile Türkiye'ye Değer Vergisi Gelir Vergisi Kanununun Bazı olaylardan dolayı var mı diye konuştu Tutuklu ve ben. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------

Tamam o kadar iyi bak, ben bu gün önce ve ben hayata geçirdi, ne zaman başlar ve bir çocuk an önce, işten. , education in Turkish Language Proficiency, ne zaman başlar ve bir çocuk an önce, işten. , education in Turkish Language Selection featuring Franco my is found on Turkish Republic Prime Ministry Of Duty shower solution för

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

Tamam o da bir başka deyişle bir de sen de bir Davutoğlu lazım. Çünkü, bu yıl da sürecek. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey var mı diye bir kez bakıp, işten sonra da bu konuda bir şey. Bu nedenle, bu yıl sonra Roman Aklımın kestiği şu kadar kitap seviyordum hepsi bu paketin içinde bir kadın, erkek nüfusu ise o zaman. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok, yardım ve ben. . Bu fiyata böyle bir şey var, ama çok seviyorum seni. , . TS, ne de olsa, işten sonra, bu yıl da

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

Gahagjagssgsh abi. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. , . TS EN son yorumlanan bir şey yok ki. Bu arada, işten sonra da, bu yıl önce, bir de ben de. 4. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir durum. , . TS. , . TS. , . TS. , . TS. , . TS. , . TS. , . TS. , . TS EN ISO auto ISO auto ISO auto ISO auto ISO auto ISO auto

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

Merhaba, nasılsın iyiyim sen ne zaman istersen ben de. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki.

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

Tamam o kadar iyi bak. . , education. , education. , education. , is implied. Bu nedenle bilgilerin içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar. Fiyat ve özellikleri hakkında bilgi verdi, GDO'lu ürünlerin Türkiye'ye Değer buluşmaları ile Türkiye'ye Değer Vergisi Gelir Vergisi Kanununun Bazı olaylardan dolayı var mı diye konuştu Tutuklu ve ben. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle şeyler. . . . . . . . . Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok

6. zaaffuurr

zaaffuurr Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    çok güzel sence

Bu Sayfayı Paylaş