1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

72 lvl kara buyu !!! İnanilmaz ama gercek !!!

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

Merhaba arkadaşlar , ben İstanbul / Anadolu yakasında oturuyorum. Fakat bazı sebeblerden dolayı 72 LeveL suramı satacağım. Suranın itemleri ( +9 Karabüyü zırhı , +9 Hortlak dişi kılıcı , +9 şahin kalkan vs vs )

Skilleri: Ateş halayeti perfeck master , karanlık koruma g8 , ates vurus Perfeck master , Karanlık kure g3 ... )

Hesabımı dediğim gibi acilden ucuza satıyorum . Bu yüzden hesabımı 200-250 lira aralıgında satmayı dusunuyorum .<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

NOT : Hesap İstanbul / Anadolu yakasında teslim edilecektir .. Hesapta indirim yapılır ... Diğer itemler için beni arayabilirsiniz ( telefon numaram alt tarafta)

Başka şehirlerde yaşayanlarda Banka NO mu vererek parayı ATM den yatırıp dekontla hesabı alabilirler .

TELEFON MUMARAM : 05392899839

ht t p ://im g5.i mag e s h ack.u s/ i/110 9 1931 3 7i.jpg/

h t t p : / / i m g 6 9 . i m a ge s h a c k . u s / i / 1 1 0 9 1 9 3 1 1 6 jpg /

20 MESAJIM OLMADIGINDAN DOLAYI AYRI YAZDIM SIZ BISLESTIRIN

Telefon Numaram : 0539 289 98 39

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş