1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

+8+3 emin db / kalıcı serv er / sağl ar sıfırlandı / 20.00 savas var !|||||||1

'Server Tanıtımı' forumunda KnightOnline tarafından 6 Kas 2015 tarihinde açılan konu

1. KnightOnline

KnightOnline Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ~Oto Üyelik~

~Char Açıldığı Gibi Üzerinde İtemli [Shelli +8 İtem (Krowaz İtemleri Dahil) +3 Takı] 83 Level Statlar Verili Skiller ve Master Açık Doğuyor.SS'lerde Görüceksiniz~

~Stat Bug Yoktur.Relogta Statlarınız Düzeliyor.~

~Tüm Skiller Sorunsuz Çalışmaktadır.[83 Skilleri Dahil].Fakat 2 Tane Skili Databaseden Sildim.Birinci Skill Rogue Master 23 Eskrima Skili.Bu Skili Silmemin Sebebi Kapat Hatası Verdirmesidir.İkinci Skill Warrior Attack 82 Skili.Bu Skili Silmemin Sebebi Effektinde Sorun Olmasidir.~

~Savaşlar %100 Sorunsuzdur.[SS'lerde Görüceksiniz]~

~Upgrade +8 ve +3'e Kadar %100'dür.İtem +9,+10 takı +4,+5 %0'dır.

~Admin,GameMaster,GM ve Küfürlü Nickli Char Açılmıyor.[Admin veya GameMaster İsminde Char Acmak İçin Karakter Editörü Kullanıp NCS Atabilirsiniz.]~

~Guard Towerlar Kesinlikle Sorunsuzdur.~

~Np Symboller Sorunsuzdur.[50 Kareli 50 Karesiz Olmak Üzere 100 Adet Simge Vardır]~

~Ağırlık Derdi Yok.İstediğiniz İtemi 9999 Tane Alabilirsiniz.~

~Potlar SINIRLIDIR!Char Açıldığı Gibi 9999 HP ve MP Pot Üstündedir. ~<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

~Armor ve Weapon Enchant Scrollar Çalışmaktadır Sundriesten ÇekiLebilir.~

~Admin'lerin NP leri Relogta 1 Oluyor.~

~Not:Riote'den 35 NP,Atross'dan 70 Np Gelmektedir.~

~Noticelerin Tamamı TÜRKÇE'dir.~

~Anti-Defance İtemleri Ekli Değildir.[DD 25 vs.]~

~600/600 NP Başlangıç.[NP Bitince NP Alma NPC'si 1 NP Verir !]~

~2.100.000.000 Para Başlangıç~

178.211.44.99

Bu Sayfayı Paylaş