1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

Araştırmayı sevmeyenlere DNS AYARLARINI VEİYORUM ÖZÜR DİLERİM MODUM...

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

ÖNCELİKLE BU KONUNUN SABİTLERDE OLDUĞUNU BİLİYORUM KPATSANIZDA OLUR ZATEN 1 SAATE KENDİM SİLİCME SADECE DİKKATİMİ ÇEKİ BU SIRALAR HERKES DNS AYARLARINI SORUYOR BEN DE ARAŞTIRMLARINA KIYAMDIM (YALANA BAK OLUM BİRAZ ARAŞTIRIN LA AYIP) Arkadaşlar DNS AYARLARINIZI 4.2.2.4

4.2.2.3

YAPIN O ZAMAN OLUR. ANCAK BUNU NERDENN AÇICAĞIM DİYENLERE ANLATIYORUM.

Öncelikle Masaüstünden veya başlat menüsünden ''AĞ BALANTILARIM''A GİRELİM...

ONDAN SONRA EYER AĞINIZ VEYA AĞLARINIZ GÖÜKMÜYORSA Kİ ÖYLE OLMASI LAZIM..

SOLDA AĞ GÖREVLERİ VAR.YUKARIDAN AŞĞIYA BAKARSANIZ(ANLAMYANLAR İÇİN)

2.SIRADA ''AĞ BAĞLANTILARI''NI GÖSTER VAR ONA BASINNN...

Sonra da Yerel ''AĞ BALANTI''SINA SAĞ TIKALYIP ÖZELLİKLER DİYİN...

ORADA GENEL BÖLÜMÜ GELİCEK İŞTE ORADA AŞAĞISINDA 4 TANE SEÇENEK VAR TİK ŞEKLİNDE 4.SÜ EN AŞĞIDAKİ ''İnternet İletişim Kuralları''TCP/IP OLUCAK.oNUN ÜZERİNE 1 TUŞLA BASIN ONDAN SONRADA ALTINDAKİ ÖZELLİKERE TIKLAYIN.sonra zaten aşağıda dediğim gibi.<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

sayılar olucak onları silin ve 4.2.2.4

4.2.2.3 yazın.O zmn you&tube dahil herr yere girerseniz.BEN BİLDİKLERİMİ PAYLAŞTIM OKUYUPTA TEŞKKÜR ETMEYENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM.))))))):

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş