2016 yılı oyuncular ve oyun firmalarının yılı olacağı kesin gözüyle bakılıyor. Oyun dünyasını bu haftada güzel şeyler bekliyor diyebiliriz. Bu hafta içi yani 8 12 Mart tarihleri arasında PC, PlayStation 4, PlayStation3, Xbox One, Xbox 360 ve Nintendo 3DS platformları Bu hafta dolu dolu geçecek gibi görünüyor. Aksiyon, Strateji, TPS/RPG, Macera, MMO, RPT ve Spor oyunları ile geçecek. Lafı uzatmadan sizleri bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar ile baş başa bırakıyorum. :: Hitman Çıkış Fragmanı Yayınlandı! Kholat Yapımcı: IMGN.Pro Tür: Macera Platform: PlayStation 4 ve PC Çıkış Tarihi: 8 Mart The Division Yapımcı: Ubisoft Tür: TPS/RPG Platform: PlayStation 4, Xbox One ve PC Çıkış Tarihi: 8 Mart Casey Powell Lacrosse 16 Yapımcı: Big Ant Studios Tür: Spor Platform: PlayStation 4, Xbox One ve PC Çıkış Tarihi: 9 Mart Fire Emblem Fates: Revelations Yapımcı: Nintendo SPD Tür: RPT Platform: Nintendo 3DS Çıkış Tarihi: 10 Mart WWE 2K16 Yapımcı: 2K Sports Tür: MMO Platform: PC Çıkış Tarihi: 11 Mart Hitman Yapımcı: IO Interactive Tür: Aksiyon Platform: PlayStation 4, Xbox Oneve PC Çıkış Tarihi: 11 Samurai Warriors 4: Empires Yapımcı: Omega Force Tür: Hack&Slash Platform: PlayStation 4 Çıkış Tarihi: 12 Mart
şifre programı ---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ---------- metin 2 ço güzel bi oyun ---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ---------- metin 2 yi ço seviyorum ama süreli yeniliyorum genede oyun güzel