1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

Clarc Online / Maqe Okcu Database / Boclu / Adam Kes 25k np/Hilesiz Uzn Omurlu //////

'Server Tanıtımı' forumunda KnightOnline tarafından 6 Kas 2015 tarihinde açılan konu

1. KnightOnline

KnightOnline Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Klasik Özelliklerden Bahsetmek İstemiyorum . DB 'nin Esas Özelliklerine Geçiyorum.

+5BOC LU

Belt Of Curse Üzerinizde Başlarsınız ( Worm de Dropu da Var )

***8226;Tum Jopların Damage'leri***8226;

Mageler Staffla 4-5 K Arası ( Warrior 'a 3.5k )

Novayla 6-7 K Civarı Vurmaktadır.

Assasin Spike 4.5k , Thurst 4k , Pierce 4k , Cut , Shock , Jab , Stab = 2.5k Vurmaktadır.

Bir Assas Mageyi Arkasından Görünmezlik İle Yakaladığında Her Türlü İndirebilir. Solo Takılma İmkanı Sunduk .

Warriorlar Seri Seri 2.5 - 3k Arasında Damage Atarlar . Vs de Assas'ı Kesebilir. Mage'yi Kesebilir. Oynamanıza Bağlı Tabi Birazda.

Archerlar 70 Skilli Dark Purserer İle 3-4 K Civarı Vururlar .

HP'Lerden Bahsetmek İstiyorum

Mage SC İle = 18k

Warrior SC İle = 21k

Rogue SC İle = 20k

Priest SC İle = 21k

OtO q1 uzun pelerin rebirth chitin shell

Ronark Monument 20000 NP Verir. 3 Dakika da ReSpawn Olur. Kolay Kesilir.

Atross 5000 Riote 4000 NP Verir. ( Server da NP'ler Fazla Geldiğinden Dolayı Bunları da Arttırmıstık. Siz İstediğiniz Gibi Ayarlarsınız )

ÖNEMLİ : MAGELER ÖZEL KALKAN VAR İNVENTORY'DE ONUNLA AYNI ANDA STAFF TAKABİLİRLER..

Castle Siege War

Tamamiyle Sorunsuzdur Delosta Np Gidip Gelir

Grade 3 ve Üstü Clanlar Katılabilir Yenen Clanın Bayrağı Dikilir

Delosun Hazinesinden Yaralanır Yani Vergi Sistemi Sorunsuzdur

Capult Sorunsuzdur Basılabilir Delosun Sahibi Delos Kalesinin Kapısını Kapatabilir..

Lunar War!

Tamamiyle Sorunsuzdur Karşı Taraf Basılır

Warder - Keeper Vardır Np Gelir İsimler Geçer..

Forgetten Temple

Sorunsuzdur içeri 32 oyuncu girer monsterlar sayar ve kazanınca chest alınır.

***8226;Oto Üyelik

***8226;Türkçe Karakter Kullanmamalısınız ( ı.ş,ç,ö,ü) ***8226;Mage ve Okcu DB dir.

***8226;Üstünüz ve İnvertoryniz Full İtemli Başlıyorsunuz.<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

***8226;LvL 83 Full Stat , Skill ve Master Açık Halde Başlıyorsunuz.

***8226;Potlar Scler Cure
    http://www.hepgel.com/forum/gfx_v3-BlackRed/buttons/post_thanks.gif" alt="Teşekkür[/img]

Bu Sayfayı Paylaş