1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

clubmt2 tr yama vb. clupmt2 geri donuyor

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

BUYRUN TÜRKÇE CLUBMT2:

RAR ŞİFRESİ:www.1 f o r u m . u s DUR BOŞLUKLARI SİLİNİZ.

İlk Önce Kurulum;

Ve Ondan Sonra Size Vereceğim Türkçe Yamayı Yükleyeceksiniz Ama Metin2'yi Güncelleştirmeyin

UYELIKTE CIKACAK ÇİNCE KOD İÇİN:nciku - Online English Chinese Dictionary, Learn Chinese Mandarin Online

Hilesi

Hilesi Multihack 1.83 Kullanmayı Biliyorsunuzdur Bilmiyorsanız Onuda Anlatıyım Ama Mesajlara Yazın Anlatıp AnlatmıyacağımıVe Kesinlikle Lock Mobs Çalışıyor Ben Öle Çok Kastım

BUYRUN TÜRKÇE CLUBMT2:Web Hosting - Dedicated Server

Türkçe Yamasınıda Güncelleştirmediğiniz Metin2 Klasörünün İçine Atın

SİTESİ KAPALI OLDUĞU İÇİN RESIMI KOYAMADIM.

Sakın Sakın Türkçe İsimler Yazmayın İngilizcede Yazmayın İtalyanca Yazın Birşey Varsa Ve Karakter Adını İtalyanca Koyun +Repi Haketmişimdir Herhalde Çok Uğraştım

BENİM TARAFIMDAN İNDİRDİĞİNİZ DOSYALARDA ''BENİ OKU'' DOSYASINI MUTLAKA OKUYUNUZ!!!

Buyrun Kayit Olma Linki:http://www.newlongju.cheat-x.eu/account_create.php

<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

OYUN KAPALIDIR EN KISA ZAMANDA AÇILACAKMIŞ. ESKI SITESINDE KAPANDIĞI GUN OKUDUM.VE BU SITEYI ACTILAR VE SIMDI YINE KAPATTILAR AMA ÜZÜLMEYİN CHEAT ENGİNE İLE YAPILAN İTEMLERİN SATILABİLECEĞİ SÖYLENİYOR.SANDIK HİLE VB. BİRÇOK HİLENİN ETKİLİ OLACAĞI SÖYLENİYOR.

VE EN NEŞELENDİRECEK HABER: KRALLIK SAVAŞLARI OLACAKMIŞ.

HA AYRICA GM LİK İÇİN BAŞVURAN 7 KİŞİ ALINACAKMIŞ.VE İTALYANLARDAN

BYCİKO44

+REP YETER

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş