1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

DarkKO - "Optimus" Sunucusunu Level CAP Sistemiyle Açıyor! 12 Şubat 20:00 | Yeni Başlangıç

'Server Tanıtımı' forumunda Ruhi tarafından 22 Mar 2016 tarihinde açılan konu

1. Ruhi

Ruhi Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0

KOPANEL | FACEBOOK | FORUM | DOWNLOADS | KAYIT OL | HATA VE ÇÖZÜMLERİ

Optimus sunucusunun açılış tarihi: 12 Şubat 2016 | 20:00

Merhaba Değerli Şovalyeler,

25 Eylül tarihinde, MEGATRON'un ilk temellerini atmamızın üzerine yaklaşık 3/4 aydır MEGATRON'u geliştirmekle uğraşmaktayız. MEGATRON sunucusunda ilk olarak "Hiçbir PVP'nin baş edemeyeceği bir olay'ı (1 Gün rollback yaşanmasını)" tüm ekibimizle çözdük. Yaklaşık olarak 2500 adet Ticket cevaplandı, 24 saat süreç içerisinde herkesin mağduriyeti giderildi. Bunun üzerine "XSKIP ve Datacenter" kaynaklı güncellemelerde hataların oluşması ve HyperFilter kaynaklı sorunlardan ötürü ve ve ve "Türk Mantığında yeni bir oyun açıldığında; Varını yoğunu satıp, düzenli klanını ve karakterini bozup yeni oyuna geçme isteğinde bulunan oyuncular nedeniyle" bir kısım oyuncumuzu kaybetmiş bulunmaktayız.

Biz yaklaşık 5 yıllık PvP serüvenimizde, DarkKO'nun hiçbir şekilde kapanmayacağı garantisini oyuncularımıza hissettirdiğimizi düşünüyoruz. Açılan bir dünya'nın (sunucunun) uzun vade de devam etmesi için elimizden gelen herşeyi yapmaktayız.

MEGATRON'da edindiğimiz tecrübelerin, diğer sunucularımıza yansımayacağını bilmenizi isteriz.

Ayrıca "İstanbul / Mecidiyeköy" de Ofis açmamız nedeniyle, tüm oyun işlemleri bu ofisten gerçekleşecektir, EKSTRA olarak ziyaret etmek, bizimle birebir görüşmek, oyun hakkında her türlü teknik destek almak isteyen oyuncularımız oyundan yetkililere ulaştıkları taktirde, bizimle görüşme imkanı bulacaklardır.

Yeni Dünya; "Optimus"

Yeni Dünya Optimus'da Sizleri Neler Bekliyor?

Level Cap : 70 Başlayacak (Level Sınırı 70)
    Level Cap : 80 (19/Şubat/2016)
    Level Cap : 83 (26/Şubat/2016)

Item Upgrade : +7 / +1 Başlayacak (Armor/Weapon; +7 Sınır, Accessory; +1 Sınır)
    Item Upgrade : +8 / +2 (19/Şubat/2016) (Armor/Weapon; +8 Sınır, Accessory; +2 Sınır)
    Item Upgrade : +9 / +3 (25/Mart/2016) (Armor/Weapon; +9 Sınır, Accessory; +3 Sınır)

Optimus Sunucusunda Dağıtılan Hediyeler ve Etkinlikler

İlk 83'e : 1.000 Türk Lirası
    İkinci 83'e : 500 Türk Lirası
    Üçüncü 83'e : 250 Türk Lirası

İlk Castle Siege War Ödülü : 1.500 Türk Lirası
    İlk Castle Siege War Tarihi : (27/Şubat/2016)

S: BDW, JR, Chaos gibi etkinlikler ne zaman aktif olacak?
    C: Etkinlikler ilk gün yoğunluğundan ötürü kapalı olacaktır. (13/Şubat/2016 tarihinden itibaren aktif olacaktır.)

S: Krallık seçimleri ne zaman başlayacak?
    C: (28/Şubat/2016) tarihinde seçimler başlayacak ve (1/Mart/2016) tarihiyle seçimler son bulacaktır.

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

S: Optimus sunucusu ne zaman aktif olacak?
    C: 12/Şubat/2016 | 20:00'da aktif edilecektir.

S: Isiloon/Felankor Dropları ne zaman aktif edilecektir?
    C: Isiloon/Felankor "Level Cap 83" ile birlikte aktif edilecektir. (26/Şubat/2016)

S: Yeni sunucuya şuanki üyeliğimle giriş yapabilecek miyim?
    C: Elbette, eski üyeliğinizle giriş yapabileceksiniz. Fakat sadece Optimus sunucusuna başlayacaksanız, yeni üyelik almanızı tavsiye ederiz. (Bilgilerinizin güvenliği için.)

S: Megatron sunucusundaki Knight Cash'ler Optimus sunucusuna aktarılabilecek mi?
    C: Malesef, Power UP Store ayrı olacak. Megatron sunucusunda biriken Knight Cash'ler yeni sunucuya aktarıldığında, ilk günden piyasayı olumsuz yönde etkileyebilir.

S: Megatron sunucusunda Premium aldım, her iki sunucuda da kullanılabilecek miyim?
    C: Malesef, eğer Megatron sunucusunda premiumunuz mevcutsa Power UP Store ayrı olduğu için Optimus sunucusuna aktarılamaz.

S: Megatron sunucusuna giriş yaptığım client ile Optimus sunucusuna giriş yapabilir miyim?
    C: Evet. Yeni bir client indirmenize gerek yoktur. Megatron sunucusuna giriş yaptığınız client ile Optimus'a giriş yapabilirsiniz.

S: Krowaz, UTC, Dragon Box, Monster Staff gibi özellikler bulunacak mı?
    C: UTC, Dragon Box, Monster Staff hiçbir zaman aktif edilmeyecektir. Krowaz'ın çıkış tarihi olarak; (25/Mart/2016) düşünülmektedir.

S: Oyuna giriş için Premium almama gerek var mı?
    C: Hayır, herhangi bir premium kullanmanıza gerek yoktur. 10,000 Kullanıcıya kadar giriş sorunu yaşamamaktasınız.

S: Optimus sunucusunda Channel sistemi aktif olacak mı?
    C: Evet fakat sadece Eslant'larda Military Camp 1 ve 2 (Channel) sistemi aktif edilecektir.

S: Optimus sunucusunda Genie ücretsiz olacak mı?
    C: Evet, yine ücretsiz yapacağız.

S: Optimus sunucusunun hediyeleri nelerdir?
    C: (8/Şubat/2016) tarihinden itibaren duyuracağız.

S: Optimus sunucusunda "FARM" sistemi (EXP Kasma) Megatron ile aynı mı olacak?
    C: CAP sistemiyle birlikte düzenli olarak ilerleyeceği için, EXP sistemini Megatron sunucusundan daha farklı yapacağız.

S: Megatron sunucusuna ne olacak?
    C: Megatron sunucusu aynı şekilde devam edecek, orada da sürekli olarak etkinlikler olacaktır.

S: Megatron ile Optimus KO-Panelleri nasıl olacak?
    C: İkisininde ayrı panelleri olacaktır. Detayları paylaşacağız.

S: İlerleyen dönemlerde sunucuların birleşme ihtimali var mı?
    C: Altyapımız bunu desteklemektedir. Duruma göre sunucular birleşebilir.

Optimus Sunucusunda Değişecek Sistemler

1) Ticket Sistemi : Google Play Store ve App Store'de bulunan "Dark Store" programı ile bize ticket atabilecek ve sorununuza daha kısa sürede cevap alabileceksiniz.
    NOT: Eski ticket sistemi'de aktif durumda olacaktır. "Dark Store" programı ile daha kısa sürede cevap alabileceksiniz.

2) Mobile Merchant Sistemi : DarkKO Store ile üyeliğinize giriş yaptığınız taktirde, karakterinize ait anlık market bilgilerini görüntüleyebileceksiniz.
    "Örnek: Karakterinizde +7 Shard'ı Markete Koydunuz ve Dışarı Çıktınız, Telefon üzerinden satılmış mı, alınmış mı? Görüntüleyebileceksiniz."

3) Online User's Sistemi : "Dark Store" programını kullanarak, karakterinizin aktif olup olmadığını görebilirsiniz.
    "Örnek: Dışardasınız ve karakterinizi Genie kullanarak Farm'a bıraktınız; "Dark Store" programı ile giriş yapıp karakterinizin aktif olup olmadığını görüntüleyebilirsiniz. (DC olma durumlarına karşıt.)

4) Telefon Desteği : 0850'li belirlenecek numara ile bizleri arayabilir, sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. (Gün içerisinde 12:00 ile 00:00 arasında..)

Saygılarımızla,
    Dark Knight Online Yönetimi

Dark Knight Online v1988 Setup
    "Kolay kurulum, yüksek hız.."

Genel Drop Listesi
    DarKKO Rehberi | Knight Online Nasıl Oynanır?
    Upgrade Oranları / Item Basma Oranı
    Nerede EXP Kasılır? Sorusunun Anlatımı
    Job Change Rehberi
    Cypher Ring Kullanımı
    Detaylı Skill Açtırma Rehberi [+70 ve üstü] Anlatım
    Balıkçılık Nedir? Nasıl Yapılır? Ne Kazandırır?
    Madencilik Nedir? Nasıl Yapılır? Ne Kazandırır?
    Madende Bulunan Gem ve Fragmentler Hakkında Anlatım
    Monster Stone Anlatımı
    Chaos Haritası ve Kanatları Anlatımı
    Juraid Mountain Anlatımı
    {Rebirth Rehberi} Rebirth Nedir? Nasıl Yapılır? Anlatımı
    Master Açma Itemleri ve Koordinatları Anlatımı
    Sembol Alımı ve Royal / Accredited Klan Anlatımı
    Bi-frost Rehberi / Bi-frost Hakkında Sorulan Sorulara Cevaplar [Detaylı Anlatım]
    Anger Explosion Anlatımı
    Border Defanse War Anlatımı
    Abyss Dungeon "Delos" Yeni Giriş Kapısı Anlatım
    Premium Aktif Etme NPC'si Anlatım
    Oreads (Peri) Kırdırma NPC'si Anlatım
    Golden Mattock / Golden Fishing Kırdırma NPC'si Anlatım
    Magic Bag Kırdırma NPC'si Anlatım
    Valkyrie/Gryphon's/Bahamut Kırdırma NPC'si Anlatım
    Nation Transfer(Irk Değişimi) Scroll Kullanımı Anlatım
    Skill - Stat Açtırma / Sıfırlama NPC'si Anlatımı

2. ProoRGTR

ProoRGTR Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Beyler Knight nasıl sizce ben wolf oynuyorum?

3. forza147

forza147 Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    teşekkürler

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

teşekkürler işime yaradı

Bu Sayfayı Paylaş