1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

ElitepvpTR Yeni Server

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

Serverımız biliyorsunuzdur belki daha önce vardı ama o kurdugum server çöktü hamachi server olmasına ragmen 1 hafta kadar sürdü ve 105 üye vardı lag durumuda orta haldeydi ama malesf milletin bu sabırsızlıgı yüzünden server çöktü oyunda server bakımda yazıyordum dakika bası aynı kisiler noldu servera ne zmn acılır bisi söle napıcaz smdi ne zaman acılcak hadi acın artık server bakıma girio susmuolar durmadan konusuyolar yani bu kadar seye ragmen yinede server iyi dayandı simdi tekrar yeni server actım npc lere item koymak az da olsa insanı ugrastırıo ve bu serverın kısa süreli olmasını istemiyorum simdi burda reklam yapmak gibi olmaz insallah kendimin kurmus oldugu forum sitesivar biz serverdakiler olarak tüm linkler server hakkında konular serverın online durumu yeni eklentileri kayıt nasıl olunacagı indirme linkleri servera istekleriniz bunun gibi şeyleri burada paylasıyoruz yanlız benim orda kayıt sayfası linkini vermem yine serverı dolduracaktır o yüzden baska bir yöntem uyguluyorum ziyaret etmek isteyenler baka bilir bunlarda serverdan resimler[​IMG]

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş