1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

---emek hırsızı server---ekka homeko

'Server Tanıtımı' forumunda KnightOnline tarafından 6 Kas 2015 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. KnightOnline

KnightOnline Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Beyler bu serverın nasıl bi server olduğunu anlatıyım sonra ister girin ister girmeyin bu size kalmış

yılbaşı akşamı açıldı ve ardından dün edıt bır karus asas vardı arkadaşı

dün onu banlatırdı ve ardından bugün db sıfırladı ve mıllet kasar kasmaz event yaptı herkezın şuan ıtemı var gm bulma eventınde 2 kişi bulduk ben ve bir başka kişi ben öldüm talos kesti geri gittiğimde adama glass belt vermişti ve bana item vermedi pmlere cevap vermedi

glas belt umrumda değil ben sizin iyiliğiniz için söyledim ister girin ister girmeyin o size kalmış yarın yine db 0 lanırsa siz üzülürsünüz.

Buradanda o ..... Admıne servera verdiğim 2 günlük emeğimi haram ediyorum.

Bu Sayfayı Paylaş