1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

Gel Çok Zevkli Bir pwp

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaslar ben bu oyunu 7-6 gün önce buldum sizinde beğeneceğinizi

Düsündüm oyüzden sizle paylasmak istedim..!

Linklere gecelim:

Tr yamasi:ul.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... [%100 kendi upladim]

Not.Tr yamasini verdim çünkü dieri gerekmio neden diosanız bunu packı yok bi pwp nin packını atin

Sw Özellikleri:

1-)Oyuna 7 lwl Olarak Uysallık Denen Keşiş Plakanın Beyazı İle Başlıyorsunuz.

2-)Kahraman Olarak Başlıyorsunuz.

3-)Size 30 Lwl At Vermiş Olarak Başlıyorsunuz.

4-)Skillerinizi G Yaptıktan Sonra P için Sadece 1 Tane Ruh Tası Okuyup P Yapıyor.

5-)En Önemlisi Lwl Sınırı Yokkkkkk 1. Su Anda 120 Lwl

6-)Metinlerden En Az +3 +4 +5 Taşlar Düşüyor.

7-)Metinden Taş Düşürmek İçin Lwl iniz Farketmez 80 Lwl e 5 Lwl Lik Metindende +3 +4 Taş Düşer Hemde 1 Tane Deil 3 4 tane En Az Tabi Kızıldaki Metinlerden Rahat 20 Tane Filan Düşer.

:cool:Oyuna Başlarken Size Bir Yüzük Veriyor Ve O Yüzükle HerYere Isınlanabiliyorsunuz.Çöl-Vadi-Buz Zindanı 1 ve 2. Katları.Örümcek Zindanı 1 ve 2. Katları.Kızıl Orman Vs Bayrak Haritalarıda Dahil.<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

9-)Oyunda + Basmaya İtem İstemiyor.

10-)Ve Oyunda 71 Zırhları Ve Bilmediğiniz Bir Çok Zırh Mevcut Ve Bunlara + Basılıyor..

11-)Ve Ve En Güzeli Yere 2 M Lik Bar Düşüyor..

Bu Sayfayı Paylaş