1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

HomeKO ▌GrandK2Network▌1299 HOMEKO YENİ BİR DÜNYA▌BUGÜN 22:00'DA ONLİNE▌BDW▌JR▌1WS1 ▌

'Server Tanıtımı' forumunda sergen13141 tarafından 16 Tem 2017 tarihinde açılan konu

1. sergen13141

sergen13141 Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    İlk Olarak Sizlere Şunu Söylemek İstiyorum Serverin Admini Olarak ;
    Bende Sizler gibi User Olarak Homeko Serverde Playerlik Yaptım
    Sizlerin Neyi Nasıl Oynamak istediğinizi Düşünerek Serverin Database'sini Ayarladım(editledim) Serverdeki Ego vs +0 Unik Çıkıyor Boslardan +1 Unik Çıkıyor Öglen ve Geceleri Eventler var Jr,Bdw,Np Vs

Gececi Playerleri Düşünerek Gece Oyunun Canlılıgı İçin 4-5 Event Buldum

Yani Sizler İçin Bir Server Açtım Kendi Düşüncelerim ve Tanıdıklarımın Düşünceleriyle Bu server Ortaya Çıktı

PANEL: GrandK2Network 1299 HOMEKO!

ɢrαɴdĸ2ɴeтworĸ # Team Speak3
    213.238.172.252:10619

## 70 QUEST ITEMLERI ##

Bilindiği üzere town çıkışının sağ tarafında bulunmaktadırlar.Slotları arttırıldı HP-DEF arttırıldı,atackları düşürüldü.Drop rate arttırıldı.Respawn süresi kısaltıldı.

##BOSSLAR ##

Öncelikle İron Belt,İron Neck itemleri silinmiştir.Skeleton belt,bronz belt gibi anti def veren itemler eklenmiştir.ROL-ROC-ROM itemlerinin dropları düşüktür fakat bu abartılmamıştır.Atilla drobu düşürülmüştür yine aynı şekilde abartı yoktur.

Ego : % 20 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Glutdon : % 25 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

wratch : % 25 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Sloth : % 30 , Flame Rinf İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,Sos

Lust : % 28 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Envy : % 35 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Greed : % 45 , Flame Ring,Shio Tears, İmir Ring Sherion , Cld,Hell breaker,Dreat Shild,Dol,Lego,Heros, Mino, LKP, Lilime ,Howling Rosnter,Hanguk,Lugias,Fovorin,sos

Boss Dropları Arttırıldı!
    Warrior Cure Skili Çalışmaktadır.
    Shell Dropları Yükseltildi !

İtem Uprage Oranlara

+5 ~ +6 = %70
    +6 ~ +7 = %50
    +7 ~ +8 = %30
    +8 ~ +9 = %0

2. ByHazar

ByHazar Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0