1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

HOMEKOTURK.NET < BURSAGB VE STONESOFT ALT YAPISI ile USKO Sürümü > OFFICAL : 16 KASIM CUMA 21:00

'Server Tanıtımı' forumunda Pakt tarafından 4 Ara 2018 tarihinde açılan konu

1. Pakt

Pakt Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba HomekoTurk Ailesi,

Yeni sunucumuz 'EDANA' ve AntiCheat sistemi STONESOFTWARE ile birlikte Database üzerinde çeşitli yenilikler yapıyoruz. Serverimiz ile ilgili ufak bilgi başlıkları aşağıdaki şekildedir. Daha ayrıntılı bilgilere Forum Adresimizden ulaşabilirsiniz.
    [​IMG][​IMG] [​IMG]

Rehber Konularımıza bakmayı unutmayın!

[​IMG][​IMG]

Merhaba ;

Yeni Sunucu 'EDANA' 'da Yeni Haritalar ve Etkinlikler Sizleri Bekliyor Olacak Detaylara Forum Adresimiz Ve Facebook Sayfamız Üzerinden Ulaşabilirsiniz.

Rehber Konularımıza bakmayı unutmayın!
    Artık serverimizde tanıtım konusu veya yazılarak anlatılamayacak kadar uzun yenilikler ve gelişmeler mevcuttur.
    Bu sistemlerin tamamı yıllardır tecrübelerimiz ve sizlerden gelen istekler doğrultusunda yapılmıştır.

2. Pakt

Pakt Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    +++++++++++++++++++++++++++++++++

3. furchlost

furchlost Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları: