Knight Online Para Kasma Yöntemi 2015

'Genel Paylaşımlar' forumunda NoGame tarafından 4 Kas 2015 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. NoGame

NoGame Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba arkadaşlar legal para kasma yöntemlerimden bir kaçını daha açıklayacağım çoğu kişinin bildiği ama bilmeyenlerinde fazlalık olduğu yöntemler bunlar

Midgard serverine göre değerlendirin lütfen

-Bronze pre çekip başladım arkadaşlar +60 lwl mageye göre anlatacağım

1)günde 2 tane +60 ftsi var black kutu veriyor piyasası 20-25 m arasında ama çeken olduğunu düşünmediğim için ben 15-17 arası satıyordum ikisinden birine mutlaka girin mage ptlerle zaten kesin black alırsınız 3 gün üst üste kazandığınızdada zaten bir tane mavi kutu daha veriyor.
    2)Chaos sakın kaçırmayın 3 chaosada girmeye çalışın boştaysanız mavi kutu 5-6 m arası iyi gidiyor
    3)Bdwler önemli arkadaşlar boştaysanız mutlaka girin çünkü kırmızı kutu gün içerisinde harcadığınız potu karşılıyor ve 62 kağıdı için gerekli olan itemi veriyor
    4)sıfırdan başlamıştık hiç paramız yoktu artık chaost ft vs. paramız oldu bir miktar pazardan genie çekiyorsunuz ve eslant çöp slotlarında pt arıyorsunuz size önerim death wizard ve doom knighta gidin nedense bana göre orada daha çok çöp kasılıyor genie nin 10 tanesinden 1 tanesi bitmesine yakın tüm genienin parasını çıkartıyordu slot
    5)70 olduğunuzda Jrleri kesin girin içerden 3-5 m ve devayıda kesebilirseniz eğer ve sıra sizdeyse güzel para kazanabilirsiniz.

6)şimdi elimizde bir miktar para oldu 30 – 50 m her neyse pazardan genie çekiyoruz ama pazar fiyatına göre değil benim bu işi yaptığım zaman fiyat 10-12 m arası idi ben 9 a alıyordum flood yaparak sonra eslanta gidip 12 mden pazar kuruyordum inanın o kadar seri bir şekilde çekiyorlarki ben 1 günde sabah 1 tane genie maradondan alıp eslantta satıyordum akşama 8-9 tane alıp satıyordum kar’dan dolayı düşünün artık.

7)elimize artık yüklü miktarda para geçti bu parayı 15 tl edicek şekilde siteye satıyoruz ve 400 cash çekiyoruz 5 adet sw sc çekip bankaya atıyoruz 3 gün sonra onları gbnin fiyatına göre 20-25 tl olacak şekilde ayarlayıp satıyoruz sw sc çok gidiyor useri çok olduğundan

8)favorim utc abi. utcye kesin girin girdiğinizde zaten partyler havada kapacaktır +70 mageyi drop almanız önemli değil büyük bosslar kesilirken yanında olun yeter 2 x trophy alırsınız toplamda 10x trophy alınıyor du heralde 10 x trophy alınca hemen jrye girin jr bitincede koşun utcye tekrar girin ve kutu kırdırmanın orada yüksek fiyattan satın ben 6 tane satmıştım daha sonra o 6 tanein parasıyla maradondan 7 mye falan aldım tekrar gittim 12 mye sattım hiç bişey yapmadan nerdeyse tanesinden 5 m kar ettim

9)utc cuma günleri life’s crystaller çok işe yarıyor cumartesi pazar fiyatı yüksek olacaktır ama pazartesiden itibaren piyasadan toplayın life’s crystalleri 800k-1m arası utc saatide 3-3,5m arası satın gerçekten buda güzel kar sağlıyor

10)bunu ilk sıralara yazmam gerekiyoduda neyse ilk günler herkes czde boss kovalıyor toplama partyler clan ptler falan siz +60 olunca cz geçin kesin ptye alırlar ben bir kaç gün czde boss taşı partlyerinde takıldım iron neck,lupus pendant ve diğer takılar vs. düşürdük paylaştığımızda neredeyse bu yazdıklarımın hepsinin toplamı kadar para getirisi oldu yani ilk 9 %50 10.yöntem de %50 para kazandırdı

krowaz vs. anlatmaya gerek yok çünkü clanınız yok ise kolay kolay ptye almıyorlar genelde full party giriyorlar clanlar krowaza yani orası legal ve solo oyuncular için pek gelir kaynağı sağlamıyor

gelelim ne kadar kazandığıma ben ayın 17 sinde bıraktım 3 ünde sw açıldı 14 gün yani 2 hafta 2 haftada 850 lira para kazandım arkadaşlar 30 liraya bronz pre almıştım onu düşersek toplamda 820 lira para kazandım diyebilirim allah bereket versin oyun içindende iyi kişilerle tanıştım legal farmer clanlar eğer tekrar yeni sw açılırsa girerim ve tekrar bu şekilde para kazanırım tabi o zaman daha bilinçli bir şekilde oynayacağım için daha çok para kazanacağım diye düşünüyorum

NOT !! : Sakın arkadaşlar 1920 mana pot alıp durmayın satıcıdan gidin flood geçin az kalmış pre mana pot alınır diye hem ucuza geliyor hem üstünüzde yer kaplamıyor şöyle söyleyim 11 kdan 2000 tanesi 22 mye gelirken 15 mye 5000 pre pot alıyorsunuz bu şekilde geri kalan para cebinizde kalmış oluyor

Herkese kolay gelsin

2. blade

blade Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yazarke yornulmadın mı?

3. karmsa

karmsa Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    gfdsgsdfgsdfgd

4. sena1459

sena1459 Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bu nası program indiremedim

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

kjabfkabfms

5. huseyn-kaz

huseyn-kaz Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    merhabalar

6. gaddar82

gaddar82 Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Teşekürler

7. facebookisim

facebookisim Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    çok teşekkürler

8. thehero144

thehero144 Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    gerçekten işe yarıyormu

9. kdryekngl

kdryekngl Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    gercekten güzel uygulama

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

iyi güzel olmuş

10. OGİ

OGİ Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    selam nasber

11. Tablet Reyiz

Tablet Reyiz Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    cok iyi

tesekkur ederim

12. hamit

hamit Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    teşekürler güzel konu

13. face329

face329 Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    :cool::cool::cool::cool:İ-XiR.CoM | Knight Online Pvp Server Tanıtım Forumu - Powered by vBulletin bence cok iyi yaa

14. nurieray

nurieray Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    teşekkür ederim :)

15. Thetis

Thetis Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları: