1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

lAYKOZmT2 yeni açıldı koşşşşşşşşşşş

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    İşte tam dediğim gibi bir pvp:

1-65 silahları 61 zırhları 61 kalkanları(su perisi,şeytan çıkarma kılıcı elektromanyetik pala vs.)

2-p npc

3-3günde bir metin ve ox eventi

4-droplar 1000

5-artı basarken yanmaz item istemez epic sura muhoyu siriusa basarken 1 yang ister.

6-efsun nesnelerimiz 10kdır ve 15 kritik 15delici 15 yarı insan 15(güç,zeka,yaşam enerjisi,çeviklik) gelmektedir.

7-86 lwl olduktan sonra kızıl ormanın sonunda çok rahat partizan hortlak muho ve çelik düşer.

8-başlangıç 48lwl olup 48 lwl itemleri üstünde olarak baslanacak(bu özellik eklenecek)

9-kasılırken çok işinize yarayacak yaşam kutsaması oyun içindeki npclerde satılmaktadır.

10-marketimizde +4 taşları 0 yanga alabilirsiniz.

Ne Zor Nede Kolay Bir Pvp ile Karşınızdayız (zoru sevenler kolaya alışanlar için)(Aslında serverimizin zor bir yanı yok ben sadece hortlak muho partizan çelik gibi itemleri kendiniz bulacagınızdan öle dedim.)

Yalnız lütfen site açılmıyor gibi şeyler demeyin...Lütfen sitenin açılması için mozilladan girin mozillanız yoksa işte link:<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

mozilla firefox indirme linki:
    FireFox Download - ndir > Gezginler

Gelelim linlere(anasayfa):LaykozMt2

(kayıt):http://www.laykozmt2.com/reg.php

(dosyalar):LaykozMt2

Deneyimli GM Kadromuz:[TL]CeaR

[TR]MrAsil

[TR]DarKKinG

Bu Sayfayı Paylaş