1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

Longjuyt2 Boşa Ugraşmayın Buyrun Gelin Newlongju'ya

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

Arkadaşlar Boşuna Longjuyt İle Vakit Kaybetmeyin. Türkçe Oynama İmkanı Vardır, Kasması Çok Kolaydır, Kutsama Vs. almak Kolaydır, P Skill Açmak Kolaydır, Ama Doru Dürüst Oynayamadıktan Sonra bu Kolaylıkların Bir Anlamı Kalmıyor. Ben 2 Aydır sorunsuz Bir Şekilde Newlongju Oynamaktayım Kolay Kolay Server Bakıma Girmez. Türk Sayısı Şuan Çok Az durumda Ve Bir Çoğunu Tanıorum. Kasmak Öyle Kolay Değildir. 80 Lvlim Bir Türlü Lvl Alamadım Exp Yüzüğü Oldugu Halde. Ama Oyun Zevkli Çinliler Haricinde Bana Kafa Tuta Bilen yok Ve İstediğim Zaman Girip Sorunsuz Oynumu Oynaya Biliorum Ve Girerken Hiç Bekleme Olmuyor. Derim ki Boşuna Longjuyt Kahrını Çekmeyin Gelin Güzel Güzel Pw Oynayın Sorunsuz. Hem Türk Sayısı Çok Olursa Her Gece 7. Kat Yaparız. Almanlar Çinliler Her Gece Yapıorlar. Türk SAyısı Çok Az Oldugundan Olanlarda Online Olmadıgından Çok Şikayetciyim Açıkcası Herkezi Beklerim Üyelik Alamayan Arkadaşlara O Konuda Yardımcı Olurum. Eğer Vaktinizi Çaldığımı Düşünüyorsanız Özür Dilerim. Eğer Beğendiyseniz Teşekkür Ederim... İyi ForumLar...

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş