1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

M2-ZyRa Editsiz Hilesiz

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0

Tamamen Emek Üstüne Yapılmış Bir Server

1 Level Başlangıç 105 Bitiş

%99 Hile Engelli

0 Karakter Kayması !

Lag,Loss,Ch Düşmesi Yaşanmaz !

Her Metinden 5-6BK Düşer

Aktif 4 CH

Şebnem Bugu Yok Kendi Yapımımız Şebnem Yüzügü var

%100 Bot-Net Koruması

Sorunsuz 9Kat Kule

Sorunsuz Ejderha Odaları

Sorunsuz Biyolog Görevleri

7/24 Online Destek Ekibi

Sorunsuz Game Dosyası

Efsun Oranları 10-15 Arasıdır.

Sorunsuz Otopot Sistemi

Offical Kostum ve Pet Sistemi

Sorunsuz Devils Catacomb

1-Sorunsuz Enerji Sistemi

2- Sorunsuz 7 Katli Devil Catacomb

3- Ruh Taşi Okumama Sorunu Fix.

4- +45 Metinlerden 5-7 BK RUH TAŞI düşer.

5- Sürgün Mağarasi Sonunda Sabit Buz Cadisi

6- 7x 4x DC HİT Gibi Hileler Engellidir.

7- Karakter Kayması Fix

NPC RESİMLERİ

Anti exp Yuzugu ( Tıkladıgınızda Exp kazanmazsınız, taş charlarınız için ideal.)

Şebnem Bugu Fix

Oyun İçi Efsun Botu

Biyolog Görevleri Aktif

[​IMG] MiloNun Sandığı

Hakiki kahramanlara özel sandık. Sizin zaferiniz için bir ödül olarak rastgele bir öğe içerir.

Kostüm ve saç stillerinin süresi 7 gündür. Bosslar ile savaşarak Milonun Sandığını düşürebilirsiniz.

Milonun Sandığında Neler Bulabilirsiniz ?

Beyaz İnci - Mavi İnci - Kırmızı İnci - Beyaz Aslan - Salsa Kıyafeti - Tavşan Kostümü e (kahve) - Üç Silahşörler Kostümü - Centilmen Kıyafeti -Balkabağı Smokini - Bogart Şapkası - Tavşan Kulağı e (kahve) - Üç Silahşörler Saç Stili - Mini Mohikan - Balkabağı Maskesi

[​IMG] Athenanın Sandığı

Hakiki bayan kahramanlara özel sandık. Sizin zaferiniz için bir ödül olarak rastgele bir öğe içerir.

Kostüm ve saç stillerinin süresi 7 gündür. Bosslar ile savaşarak Athenanın Sandığını düşürebilirsiniz.

Athenanın Sandığında Neler Bulabilirsiniz ?

Beyaz İnci - Mavi İnci - Kırmızı İnci - Beyaz Aslan - Salsa Elbisesi - Tavşan Kostümü d (kahve) - Kokteyl Kıyafeti - Hizmetçi Kız Üniforması - Balkabağı Giysisi - Salsa Düğümü - Tavşan kulakları (kahve) - Çiçek Modeli - Hizmetçi Kız Saç Stili - Balkabağı Maskesi

Kostüm ve Saç Stilleri`nin geri sayım süreleri ne zaman başlıyor ?

Kostüm ve Saç Stillerinin kullanım süreleri, itemi envanterinize koyduğunuz anda geri saymaya başlar. Unutmamanız gereken şey; bir defa envanterinize aldıktan sonra item`i üzerinizden çıkarsanız bile süresi geri saymaya devam eder.

Balkabağı ve Büyü Asası

[​IMG] Balkabağı ile neler yapılabilir ?

Balkabağı pot olarak kullanılabilir, üzerine sağ tıkladığında sana HP ve SP kazandırır.

Eğer yeterince şanslı ve cesursanız, birçok Metin taşı kırarak Büyülü Asası [​IMG] düşürebilirsiniz.

Balkabağı ve Büyü Asası metinlerden düşmektedir.

[​IMG] Cadılar Bayramı Hediye Sandığı

Envanterinizde Balkabağı varsa, Büyülü Asasını (üzerine sağ tıklayarak) kullanarak Balkabağını Cadılar Bayramı Hediye Sandığına dönüştürebilirsiniz.

Cadılar Bayramı Hediye Sandıklarında Neler Bulabilirsiniz ?

Beyaz İnci - Mavi İnci - Kırmızı İnci - Küçülen Kafa - Zelkova Dalı - Kır. Hayalet Ağacı Dalı - Tugyis Tabelası - Liderlerin Notları - Parmak Kemikleri - Örümcek Bacakları - Örümcek Gözleri - Örümcek Ağı - Örümcek Yumurta Kesesi - Örümceğin Zehir Kesesi

[​IMG] Ayışığı Define Sandığı

Göz alıcı süslemeleri insanları baştan çıkarır. Ayışığı aldığında doğa üstü şeyler olur.

Oyun Etkinlikleri çerçevesinde, oyundaki tüm canavarlardan düşer.

Ayışığı Define Sandığında Neler Bulabilirsiniz ?

Beceri Kitabı - Kutsama Kağıdı - Büyülü Metal - Beyaz İnci - Mavi İnci - Kırmızı İnci - Cadılar Bayramı Sandığı - + Basma itemleri - Kritik İsabet - Delici İsabet

[​IMG] Futbol TopuBaljit-Elvedin gibi vuruş yap!

Oyun Etkinlikleri çerçevesinde,oyunda bulunan tüm canavarlardan düşer.

Futbol Toplarında Neler Bulabilirsiniz ?

Ejderha Madalyası - Soğutma İksiri - Tecrübe Yüzüğü - Hırsız Eldiveni - Bilge Kralın Eldiveni - Çin Havai Fişekleri - Havai Fişek Topacı - Değerli Taş Parçaları

Dönüşümler

M2-ZyRa Çok Yakında Sizlerle

Bu Sayfayı Paylaş