1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

Maxko 85 Lvl Exp Cok Kolay Item Zor Pk/Farm Server

'Server Tanıtımı' forumunda KnightOnline tarafından 6 Kas 2015 tarihinde açılan konu

1. KnightOnline

KnightOnline Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Maxko 85 Lvl Sinirli Pk/Farm Serveridir. Serverda 200+ Online Oyuncu Olup 0 Lag Hukum Surmektedir. Serverimizda Akliniza Gelebilecek her Turlu Item Ve Armor Mevcuttur. Walkyrie Bahamut Gryphon Rebith Sheller Eklidir. Forgetten Sorunsuz Calismaktadir.

Yeni Skiller Mevcuttur. Dusunebileceginiz Her Turlu Eventler Vardir. Exp Kolaydir. Ctrl Blockdur, Ctrl Calismaz Servermizda .HicBir Serverda Olmayan Ozellikleri Ile Servermize herkesi Bekliyoruz. Serverdan 1-2 Ss Vermek Istiyorum Size Buyrun:<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

Buda Bi Arkadasimizin Paylasmis Oldugu Vs Videosu>>>
    YouTube - Mr_GooD_CombO Vs'S Movie 1.

Forum Link: MaxKO Forum &bull; Index page

Ko-Panel Link: http://maxko.org/

Bannerimiz: [​IMG]

Herkesi Bekleriz Tesekkurler...

Bu Sayfayı Paylaş