1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

Megauploada giremeyenler Dosya İndiremeyenler Artık Indırebılırsınız [BuyRun]

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

Şimdi ilk önce aşağıdakileri yapın

Mahkeme Kararıyla kaptılan megaupload.com' a girmek için

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

dosyayı Not defteri ile açın

alt kısma 69.5.88.72 MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

ekleyin ve dosyayı kaydedin

artık megaupload.com'a gire bilirsiniz.

Resim.

sonra megaupload girince toolbar ı yüklemenizi ister sonra indirip yükleyin.sonra megaupload linkine girin şimdi yukarıdaki şifreyi yazıp enterlayın.şimdi ise geri sayım başlayacaktır sakın free downloadın üzerine basmayın çünkü o başka url verecektir onun için free nin üzerine fareyi götürün sonra sağ tuş yapın Hedefi farklı kaydet yapın şimdi ise kaydet yapın download yapacaktır.<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

Alıntı değildir mavi yazılı anlatım kendi yaptım edit bY goku.

İkinci yol ama bu 100% çalışır.

Arkadaşlar bu tarz sitelerden (yasaklı sitelerden) indirme yapabilmek için yada girebilmek için çok basit bi yöntem var

Aşağıki işlemleri aynen takip ediniz

CODE

ağ bağlantılarım>yerel ağbağlantınız> özellikler>TCP/İP(internet erişim kuralları

içerisinde aşağıda ki DNS adreslerini kullan kısmına tıklıyosunuz ve DNS adresleri aşağıda ki gibi yapıyorsunuz.

CODE

4.2.2.1

4.2.2.2

şeklide olacak ardından

CODE

Başlat>çalıştır>cmd>ipconfig/flushdns

yazıp entere basıyorsunuz ve ondan sonra istediğiniz siteye erişebiliyorsunuz kolay gelsin

anlamadığınız kısmı sorunuz.

Bi Tesekkur yeter tamamen kendı anlatımımdır emege saygı..

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş