1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

Metin2 çin uyelik gelinnn yaptımmm

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

İlk olarak arkadaşlar

bu siteye girin ??? ??? ???? - METIN2

şimdi

1. bazı yazılar gelio altında yerler var sağ taraftadikine tıklayın 2 tane gelcek

2. 1.kutuya kullanıcı adınızı yazın

3. 2.ve 3. kutulara 2.ye 123456 3.yede 2579165 yazın

4.kutuya msnenizi yazın sonra yanındaki kutuyada hotmailmi msnmi windaowlive mi neyse onu koyun sonra alltaki boş yere bişey yazmayın ve tıklayın turuncu yazan yere tıklayın SONRA 2.SAYFAYA GEÇTİK

2.sayfada zaten 1. 2. 3. kutular yazılı olarak çıkıyo 4.kutu var onun yanında çınce bişi yazıo ona tıklayın sonra o boş yere 2579165 yazın sonra kahverengi kutuya tıklayın sonra mavi yazıyla uste 2579165sonraçince gelio oranın yaninda turuncu yzan yere tıklayın o sayfa kapanıo 4.kutu dolmuş oluyo sonra<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

5.ve6.kutuya şifrenizi yazın 7.kutu zaten msneniz yaıo onun altındaki boş yere tıklayın sonra gerisini yapamadım arkadaşlar yapabilen varsayorum yazssın arkadaşlarımızda görebilsinler inşallah yardımcı olabilmişimdir[​IMG]

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş