1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

Mutluko Homeko 22.09.2016 23:00 Da acıldı

'Server Tanıtımı' forumunda carleonly tarafından 23 Eyl 2016 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. carleonly

carleonly Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Server MutluKo bir homeko server*

Oyun içinde bosslarda krowaz itemler vardır +3 olarak düşmekte her boss'dan düsürmek mevcuttur her bossdan her hangi bir krowaz düşebilir.

ayrıca bosslarda takıda düşmekte hem krowaz hem takı düşebilir.

Server + basma olayı krowazlar biraz can yakabilir bende userim .

+6 +7 +8 yapabilirsiniz bu sizin şansınız*

Gerçekten bütün karakterlerin damageleri harika , benim üstüme asas mage warrior priest yok diyosanız burda rahatlıkla kapışabilirsiniz gerçekten harika tasarlanmış bir server . Oyun NİCK XD4 karus olan arkadaşlarıma yardım edebilirim gm admin degilim sadace userim konu karşılıgında hiç bir item vs almam bunu gönüllü yapıyorum cünkü bu server'ın user dolması cok ama cok zevkli olacagına inanıyorum .*

server IP :213.238.172.95

Saygılarımla bana güvenebilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş