[PK-Time DATABASE] Paylaşimda! < Aranan Herşey Ekli! > [ Ücretsiz]1299

'Server Dosyaları Paylaşımları' forumunda afraid tarafından 23 Tem 2016 tarihinde açılan konu

1. afraid

afraid Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba Arkadaşlar , Kendi Editlediğim +10 +5 PK Databaseyi Paylaşima Sunmaya Karar Verdim. Sebebi : Üniversite
    Database Özelliklerine Geçmeden Şunlarida Açiklamada Fayda var ;
    Bu Databaseyi "PK-TİME.COM" İle açtim Reklam fazla olmadiği için 70-80 Online oldu , Olumlu yanitlar aldim.
    Database Test Edilmiştir kısacasi bu şekilde sizlere %100 Bugsuz Database Sunmamda Fayda oldu.

NOT : UYUMLULUK : VERSİON 1299 --- [SQL 2008]

** NOT : Lastman Zone NO : 202 , Soacs.ini Lastman Zone ayarini 202 yapiniz.. **

** DATABASE ÖZELLİKLERİ **

+10 +5 İtemli FULL BANKA VE Başlangiç Şeklindedir.
    Skill Damageleri Özel Eşitlendi ve Gayet Zevkli PK Sağlar.
    USKO CZ , 1299 Çimenli Moradon Kuruludur.
    NOT : Klasik Özelliklerden Bahsetmiyorum. Detaylar İçin Fotoraflara geçelim. (eklencektir)
    Savaş Komutlari , +open ve +open2 dir.

Seven Panel Pus Sistemini Biraz Geliştirdim Database Yaninda Ücretsiz Verilcektir.
    IRK & JOB Değişmede Hera Kontrol Ekledim Eğer Kullanici Hera Basmişsa hera bitmeden işlem yapmasina izin vermiyor.
    IRK Değişmede Clandan Cıkmadan Yapilan İşlemlerde bugta kalma olayina karşin , Clandami? Clansizmi? Kontorlü Ekledim.
    JOB Değişmedelerde STAT & Skill Jobuna Göre Verili Başlar. Oyunculari Sıkılmalarini Engellemek İçin Yapilmiştir.
    Banka Sifirlamada Sorunsuz Şekilde Çalişmaktadir.
    [/B][/I][/U]

* Oyunda Krowaz Görevi Ve UTC Görevi Mevcuttur , 50 Ring Karşiliği Ödülü Verir Ayni Zamanda CZDE Adam Kestikce Kiss İtemi Düşer Onuda Ringe Dönüştürme NPC'si Eklenmiştir.
    Oyunu Farm Etkisi Vererek Zevkli Hala Getirmek Amaçlanmiştir.

Gizli içerik:
    ** Gizli İçerik: Bu gizli içeriği görmek için mesaj sayınız 10 veya daha yüksek olmalıdır **.

Bu Sayfayı Paylaş