1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

PvP HacK --- BaLıkçı hiLesi ----- PvP TamiR ------- TüM Pvplerin Tr Yaması ----- qeLL

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

S.a Arkadaslar yha bi gün sitede geziyorum herkez diyor yok işte sunun pvp yaması yok işte bunun tr serveri ben yeter dedim en sonunda bütün pvp hilesi tr yama balıkçı hilesi ve tamir hepsini anlatacağım indirin rahat rahat kullanın kullanması çok kolay..

Tr Yama Anlatım:

Metin2 tr varsa kurun yok sa inidirin kurun ondan sonra bütün pvp leri onun içine atın ve girin sonra güzel güzel oynayın

LinK:RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

PvP HacK Anlatım:

En kolayı bu Saten Bunu Yapamayan Yoktur Artık

LinK:RapidShare Webhosting + Webspace

PvP Tamir:

Biliyosunuzki hile açtığımz zaman oyundan çok atıyo alın bu Tamir dosyasını indirin sadece indirdikten sonra metin2 nin içine atın okdr bakın bakalım bidaha atacakmı...

LinK:DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload Files Uploads File Upload image upload images upload Free F TamiR.rar

<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

Balıkçı Hilesi :

Geldik En zoruna Biliyosunuzki Bazı serverlerda solucan olta vs yok ben bunu yapmayı buldum ve istiridye show yaptım.. Yapmamız Gereken Balıkçıya gidin 1.seçene tıklayın orda Full Taşlar var o taşlardaki en altaki 4 Taş Lar gerçek taş degil 1.Tas olta 2.tas solucan 3.tas hamur 4.tas Küre dir

eMeğe SaygI ins İşinize Yarar + RePLeri iSTeriM..[​IMG]

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş