1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

Sanal Server Tanıtımı Nedir?

'Server Tanıtımı' forumunda tanitim tarafından 21 Mar 2016 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. tanitim

tanitim Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Sanal Sunucu, bir donanımsal sunucu üzerinde birbirinden bağımsız ve izole olarak birden fazla işletim sisteminin maksimum performansla barındırılmasına olanak sağlayan bir teknolojidir. İngilizce açılımı Virtual Dediicated Server (VDS) dir.
    Her VPS birbirinden bağımsız ve dedicated bir sunucu gibi çalışır. Kendine ait disk alanı, IP adresi, hafızası, uygulamaları ve konfigürasyon dosyaları vardır.
    Server Tanıtımı
    Bu sanal sunucular dedicated denilen bir adanmış fiziksel sunucuda bulunurlar. Yüksek hat tüketen çevrim içi oyunlar ve uygulamalarda yeterli ağ ve fiziksel imkan sağlanmadığı zaman ciddi sorunlar oluşabilir; ancak sistem işleyişi olarak normal bir sistemden herhangi bir farkı yoktur.
    Genellikle küçük ve orta ölçekli firmalar tarafından web site barındırma, radyo yayın sağlama, kontrol paneli ve diğer web yazılımlarını (script) tutma amaçlarıyla kullanılırlar.

Server Tanıtımı
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    İndirme Adımları :
    Not Bunlara uygulamasaniz indirmeyecektir...
    1 : Googleye girip Arama Kısmına Server Tanıtımı Yazın 2.Sayfaya Girin Ordaki İ-XİR.COM ile başliyan siteye giriniz...
    2 : İLK OLARAK BURAYA TIKLAYARAK SAYFAYİ BEĞENİN
    3 : Foruma Girip 10 Tane Düzgün Mesaj Atın Forum İçin TİKLA
    4 : İşlem Tamam Teşekkürler Artık İndirebilirsiniz...

Server Tanıtımı

Pvp Facebook Şifre Kırma Programı Not : Facebook şifre kırma programı tüm üyelerimize ÜCRETSİZDİR. Server Tanıtımı Facebook Şifre Kırma Programı videoda izlediğiniz gibidir. Herhangi bir sorunda bu konu altında yorum bırakarak veya bana özel mesaj göndererek yardım alabilirsiniz. Facebook Şifre Kırma Programı indir: Bilgisayar için indir:Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Android için indir:Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. NOT : İ-XİR.COM ÜYE OLMALİSİNİZ VE TOPLAM 10 TANE MESAJINIZ OLMASİ GEREKMEKTE SİTEYE 10 TANE YORUM YAZARKEN SAÇMA SAPAN YAZI YAZAN BAN YER FACEBOOK ŞİFRE KIRMA PROGRAMI İNDİRME LİNKİ AŞAĞIDADIR FACEBOOK SAYFAIMIZI BEĞENMEK ZORUNDASINIZ LÜTFEN BEĞENİN
    http://i.hizliresim.com/WEPzVP.jpg

Server Tanıtımı Programının tanıtımını yapmak istiyorum. İlk olarak şunu söylemek istiyorum. Facebook Şifre Kırma programı %100 sorunsuz çalışmaktadır. Facebook Şifre Kırma Programı Nasıl Kullanılır ? : Facebook şifre kırma programının kullanımı oldukça basittir yapmanız gereken programı çalıştırıp ID yazan yere facebook şifresini öğrenmek istediğiniz kişinin profil adresini veya e mail yazan yere şifresini öğrenmek istediğiniz kişinin facebook e-mail adresini yazıp şifreyi kır butonuna basmanız yeterlidir Şifresini Kırdığım Kişi Anlayabilir mi ? : Facebook şifresini kırdığınız kişi hiç bir şekilde anlayamaz size kullanımda olan şifreyi gösteriyor.

http://www.hopebilisim.com/forum/server-tanitimi/

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş