1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

Server Tanıtımı Bölüm Kuralları

'Server Tanıtımı' forumunda DEKEDOM tarafından 20 Nis 2016 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. DEKEDOM

DEKEDOM Moderator

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Değerli İ-XiR.CoM üyeleri,

server tanıtımı ardream server

ardream server

Server Tanıtım bölümü sitemizin en çok aktif olan bölümüdür. Bu bölümde yazılan her mesajın öncelikle bu kurallara uymadığını biliyoruz. Bu bölümde açılan her konu ve yazılan her mesaj bu kurallara uygun olmalıdır, eğer uygun değilse lütfen konu yanındaki

(mesajı moderatöre bildir) butonu ile bildirim gönderiniz.

Server Tanıtımı Bölüm Kuralları:

Bu forum altında sadece açık ve açılmasına 24 saatten az süre kalmış olan server tanıtımları yapılabilir.
    Bu forum altında sadece knight online private server tanıtımı yapılabilir.
    Tanıtım konusunun başlığında server adının yazılması zorunludur.
    Tanıtım konusunun başlığında IP adresi veya website adresi verilmesi yasaktır.
    Tanıtım içerisinde IP adresi verilmesi zorunludur.
    Serverın özelliklerinin tanıtım içerisinde verilmesi zorunludur.
    Kurallara uymayan konular silinir veya

bölümüne taşınır. (Konu içerisinde nedenin belirtilemesi zorunlu değildir)
    Kurallara uygunsuz tanıtım yapan kişilerin üyelikleri 7 gün ile süresiz olmak üzere yasaklanabilir.
    Örnek Tanıtım Başlığı: KokoliK Empire - SOACS - Ardream PK Server - 59/1

Önemli Not: Aynı Konuyu 3 Defa'dan Fazla Açmak Forumdan En Az 3 Gün Ve Süresiz Yasaklanma Sebebidir.

SABIT KONU REKLAMI VEYA BAŞKA REKLAM VEREREK SERVER TANITIMI KONUNUZA DAHA ÇOK KIŞI GİRER VE OYUNCU KİTLENİR KATLANIR REKLAM VERMEK İÇİN TIKLAYIN

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş