1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

Server tanıtımları bölümüz şimdi açıldı server sahipleri serverini tanıtabilir

'Server Tanıtımı' forumunda Guncelforum tarafından 17 Oca 2017 tarihinde açılan konu

1. Guncelforum

Guncelforum Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    MERHABA PVP SERVER TANITIMI BÖLÜMÜ AÇILMIŞTIR SERVERİNİZE OYUNCU ÇEKEBİLMEK İÇİN DÜNYADA İLERİ GELEN SİTELERDEN Güncel Forum Sitesinde Serverinizi Artık Rahatca Tanıtım Anında Aktivasyon Üyelik Sistemi ile Hiç Beklemeden Hemen Girin Serverinizi Tanıtın SİTEYE GİRİŞ İÇİN TIKLA ---- GÜNCEL FORUM

AYRICA SİTEMİZ PVP SERVER TANITIMLARINA SERVER SAHİPLERİNE ÖZEL KONU SABİTLEME ÜCRETSİZ YAPILIR. TEK YAPMANIZ GEREKEN ÜYE OLUP SERVER TANITIMINIZI YAZMANIZ VE KONUNUZU AÇMANIZDIR VE SERVERİNİZİN WEB SİTESİNDE FORUMUMUZDA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ TANITIM LİNKİNİ OYUNCULARINIZA PAYLAŞMAKTIR. BU ŞART İLE ÜCRETSİZ KONU SABİTLEME İŞLEMİ YAPILMAKTADIR . KONUSUNU SABİTLETMEK İSTEYEN HER SERVER SAHİBİ KONUSUNU AÇIP WEB SİTESİNE VEYA WEB PANELİNE KONU LİNKİNİ KOYMASI YETERLİDİR BU İŞLEM YAPILDIKTAN SONRA SİTEMİZ ÜZERİNDEN SuperUser SİTE YÖNETİMİNE SİTEMİZ ÜYELİĞİNİZ İLE MESAJ YOLLAMANIZ YETERLİDİR . KONUNUZ SABİTLENİNCE SuperUser http://guncelforum.org Site YÖNETİMİNDEN GERİ DÖNÜŞ MESAJI ALICAKSINIZ BU SAYEDE KONULARINIZ SİZİN TALEPLERİNİZ OLMADAN SİTEDEN SABİTTEN İNDİRİLMEYECEKTİR TEK ŞART SERVERİN 48 SAAT SÜRE İLE KAPALI OLMASIDIR VEYA TAM SÜRELİ KAPANMASI VEYA SABİT ALANDA YER KALMAMASI HALİNDE SİZE ÖZEL ALT FORUM AÇILARAK SABİT KONUNUZUN ORAYA TAŞINMASIDIR.

AYRICA TALEP EDEN SERVER SAHİPLERİ İÇİN TEKRARDAN YUKARIDAKİ ŞARTLARA UYULMASI HALİNDE SERVERİNİZE ÖZEL ALT FORUM ÜCRETSİZ OLARAK AÇILABİLİR . AÇILAN ALT FORUMDA OYUNCULARINIZ İLE RAHATCA SORU VE SORUNLARINIZI TARTIŞABİLİR SÖYLEŞİLER YAPABİLİR SERVERİNİZİN YENİLİKLERİNİ SİZE AYİT OLAN FORUMUNUZDA PAYLAŞABİLİRSİNİZ. ALT FORUM TALEP EDİLMESİ HALİNDE AÇILACAK OLAN ALT FORUMUNUZA 3 KİŞİ FORUM YETKİLİSİ MODERATÖR OLARAK EKLENECEKTİR KENDİ FORUMUNUZDA BAN FORUM ÜYENİZE BAN ATMA YASAKLAMA VE UYARILAR GİBİ MODERATÖR İŞLEMLERİNİZİ AKTİF ETMEKTEYİZ.

NOT : SABİTLENEN KONULAR PVP SERVER TANITIMLARINDA YER KALMAMASI HALİNDE SERVERE ÖZEL ÜCRETSİZ OLARAK AÇILAN VE ÜCRETSİZ OLARAK HEDİYE EDİLEN ALT FORUMA TAŞINMA İHTİMALİ BULUNMAKTADIR .

BU KONU SABİTLEME ve ALT FORUM AÇTIRMA İŞLEMİ KISA BİR SÜRE İÇİN YAPILACAKTIR. 1 ŞUBAT 2017 TARİHİNDEN SONRA TALEPLER İŞLEME ALINMAYACAKTIR.

Moderatör tarafından düzenlendi: 18 Oca 2017
  2. Guncelforum

Guncelforum Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Konu Günceldir

Bu Sayfayı Paylaş