1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

Sinirsiz Skill Hilesi!(Buraya açmamin Nedeni İçerde!)

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

1-Canınızı göremezsiniz çünkü fulldür.

2-Mavi pot olmadan skill çakarsınız.

3-İstediğiniz kadar skill çakarsınız.

4-Çaktığınız skilerin bir kısmı can götürür ama bir kısmı da sadece sersemletir.

5-Canınızı görmek için bir kişiyle grup oluşturursanız çok iyi olur sizin için.

6-Şamanlarda yapmanızı tercih ederim wariora sırf can basarsınız.<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

7-Paranızda bir değişiklik oluyo bazen artıyo bazen azalıyo ama kapattınmı eski şekline geliyor.(para konusunda uğraşın benin 10 k vardı hileyi yapınca 24 k'm oldu ben uğraştım bir sonuca ulaşamadım, siz de bi uğraşın)

Sabırlı olun konuya giriyorum. İşte yapacaklarınız.

Önce char seçme yerinde m2 multihacki açıyoruz ama dikkat m2 multihack (M2 MULTIHACK 1.83 (beta)) sürümü olmalıdır aksi taktirde yapamıyabilirsiniz…

Oynu açıyoruz…

Sonra aşağıdaki gibi yapıyoruz!!!M2 multi hackteki;magia speed’teki on’u ve combo daki 1’i işaretliyoruz…

Oyuna çıkış diyoruz dikkat oyunu tamamen kapatmıyoruz sadece server yerine dönüyoruz…

Oyunu tekrar açıyoruz her şey şekildeki gibi olmalı;

1-Can fullenmeli.

2-Exp fullenmeli.

Merak etmeyin gerçekte bunlar azalıyor yada artıyor ama siz fark etmiyorsunuz ama biriyle grup kurarsanız kenarda canınızı görebilirsiniz…

Hile Sadece Pvp serverlarda Kullanildiği İçin Buraya koydum !

Konu Koyumuş olabilir Ben Paylaşmak istedim!

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş