1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

Super Turk Pvtsi Her turlu yardiM vAr

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

Bizde kendimiz oynamak için actık baktık lag yok (cok az) baskalarınıda servera alalım dedik.Serverdan ssler asagıda...

Zırhıcıda 61 zırhları +9 var silahcıda 65 silahları +9 zaten durmadan boss ve metin indiriyoruz.Tum Skiller Percect, 86 lvl ve 21 lvl at , 100.000.000 yang; ayrica bircok event icin ne duruyorsun :?

LakeMt1 On

987456321

LakeMt2 Off

987456321

LakeMt3 On

987456321

İlk açılan ağ LakeMt2 2. si LakeMt1

LakeMt2 asıl ağımız girmek için benim onaylamam lazım ama LakeMt1 e isteyen direk girebilir.

Mc.txt yazmanız gereken IP:

5.66.238.182

Playerların lwllerini 86 yapıyorum skillerinide P yapıyorum sonra istediginiz gibi takılın oyunda.Mapler bugda gennel olarak tek bildiklerim sarı bayrak 1. ve 2. köy bugda deil.Sarı demisken Sarı bayraga gelin tabi baska bayraklara gecmeyin.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s6/l3...erver.rar.html

Üstteki local server TR yama onu mt2 ye atın mc txt yukarıdaki gibi degistirin hata alırsanız sabit konularından log hataları cozumune girin Berdush'un konusu olacak orada TR icin olanı indirin packe atın.Link Muco53 ün konusundan alınmıştır...

Register Linki:

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş