1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

Titan.maxko.org Full yabancı oyuncu Bakmadan gecme

'Server Tanıtımı' forumunda kadir5 tarafından 28 Nis 2017 tarihinde açılan konu

1. kadir5

kadir5 Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba,

Öncelikle şunu belirtiyim ,bu sunucuda sadece bir oyuncuyum.
    2011 yılında ilk başlamıştım bu servera
    Oyuncuların %90 yabancı
    Aşağıdaki resimlere bakmadan kapatmayın
    Titan :: Index

**İtem çıkarma kolay, +10 upgrade cok zor degıl kolay da değil
    Sağlam item yapmak biraz zor
    **Silahlara ,40 tane gem ile extra özellik basabiliyorsunuz
    **İlk başladıgınızda ustunuzde başlangıc itemleri oluyor,
    **Maden alanında bulunan örümcek tipli yaratıktan Eays monster staff cıkarıp ' %10 şans ile çıkar' orc gate yanında bulunan npc ile bir sürü farklı bosun oldugu yere 15dk süre ile girip item kasabilirsiniz, omuzluk item ,hero kıyafet felanda çıkıyor , aşşağıda resimleri var.
    **Dragon sheller 32 dex artık klasınız ne ise ve 10 heart verir fakat defansı düşüktür
    **En sağlam kıyafet hero ve walkry , özellikleri aynı fakat şeklinden dolayı walkry pusda satılıyor, oyun ıcı archıve görevlerıyle pusdanda alabilirsiniz bu walkry i yada gb ile, hero ise cok ucuza pazardan alabilir yada monster staff dan dusurebilirsiniz. bu kıyafetlerı anvil yanındaki npc den priest warrıor mage rogue olarak değiştirebilirsiniz, priestte int istemiyor
    **Rental item kiralamacı npc den en üst düzey takıları 1 haftalıgına kiralıya bilirsiniz bedavaya , fakat 30k np den daha fazlasını kasarsanız kiralayamazsınız.
    **Oyun içerisinde çıkan bazı itemler ile yüzüklerinize anti defans basabilirsiniz
    **2-3 saat monster staff kasmaya ve tier item çıkarmaya calısarak hero kıyafetler ve +10 tier silah yapıp pk atabılırsınız ama orj takıları dizmek cok uzun zamanınızı alır.
    **Bu arada lw sınırı 85 , 59 lw de death knight keserek (stinger slotunda maradon) yada spolier kesere 60 olup tekrar 1exp ile 80 olabilir cz de 15dk da dracula keserek 85 olursunuz , yeni skillerde oyunda mevcuttur, priestte yeni atak siliki var manyak bise master 25 de, magede master 25de bir nova var ilk defa gördüm , diger klas lardada aynı sekılde.
    **Site üzerinden ücretsiz şekilde IRK,JOB değişimi yapabilir, yine site üzerinden vote biriktirerek item yapabilirsiniz
    **Sundries den 1500 , 2000 , 3000 buf sc alabilirsiniz (3k sc yı npc den almayın 5li verıor boss lardan 20li cıkıyor)
    **Oyunda para kasmak zor biraz
    **Daha bir sürü farklı item event kill death zone ,juraid vs... var
    **Burda her class ile çok fena iş yaparsınız,
    **PUS da premium bile 10 kc yanı 5gb civarı
    Oyunun içinden tanıtım konusu için çektiğim bazı resimler aşağıdadır

Bu Sayfayı Paylaş