1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

Yeni bir sw actim kralyetlı +80 sılahlı gir iceri 80 lvlbaslngicli

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaslar Yeni Bir SW actim.0 Lag ve Gm Alımı Olucaktır.

Swmi tanıtmak isterim.Öncelikle 1 lvl baslıyoruz ve sehrin ortasındaki Kırmızılı Kız adlı NPC den skllerimiz P yapabiliyor ve 80 lvl oalbiliyoruz.Kasılmak istiyen varsa droplar 1000 dir.Yaşlı dede adlı NPC de ise butun karakterlerin kralyet zırhı ve +65 +70 +75 +80 silahlari vardır.Gercekten bu NPC icin cok ugrastım.Sırf sizin cin iyi bir oyun oynayın diye.Serverimin kapasitesi 2000 userdir.Yhani lag cok az olucak emin olun.Yukarıdada yazdıgım gibi gm alımı vardır.Gm alımı icin asagiya yazınız.

Siteyi suan yapıyorum 20dk yha buradan vericem takip edin[​IMG]

GM olmak istiyenler oyun acılınca (20dkyha hazır)bana ulassınlar.[TL]IHTILAL deneyimlerinizi asagıya yazınız.ARKADASLAR SUAN YENI BINEKLERI EKLIYORUM YARIM SAATE HAZIR BIDE REBOOT CEKEYIM SW YE OHH ONDAN SONRA FULL 7/24 GM LERI BURDAN SECTIM ISIMLERINI ACILIYORUM FEENEY VE VARON OLUCAKTIR.HEPMIZE HAYIRLI OSLUN.BEYLER SON GMYI ILK99 OLANA YABICAKTIM O ZAMAN IS SAKAT OLUR DEDIM VE SON GMYI ACIKLIYORUM 139256 BU ADAMIN ICI COK IYI SW IYICE SAGLAM MERAK ETMEYIN<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

Bu Sayfayı Paylaş