1. ko-cuce, ko cüce, kocüce, ko cuce, kocuce, ko-cuce.net, ko-cuce client, ko cuce db, ko-cuce files, ko-cuce farm server, server tanıtımı, server tanıtım, knight online pvp, pvp tanıtım, ardream server, pk server, homeko server, myko server, ko cuce reklam fiyatlari, ko-cuce 2020, ko pvp 2020, client indir 2020, ko-cuce.com 19xx 1886 1299 v2xxx pk server farm server mage - okçu server wslik
    Uyarıyı kapat

Zifirko

'Server Tanıtımı' forumunda KnightOnline tarafından 6 Kas 2015 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. KnightOnline

KnightOnline Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar eskiden pvptr de oynardım ama yöneticiler ilgisiz olduğu için uzun zamandır oynanabilcek kalıcı bir pvp arıyordum ve sonunda buldum zifirko açılalı bir hafta oldu ve bir haftadır oynuyorum şimdiden güvenimi kazandı kalıcı server gibi duruyor.Benim tercihim ZİFİRKO . Sizlerede öneririm özelliklede servere para yatırdıktan sonra serverin kapanmasından korkanlara-kalıcı server arayanlara eskiden 2 adres verirdim Turkko ve pvptr şimdi ise turkko pvptr ve ZİFİRKO AMA kalıcı server yanında serverde ilgi-eğlence-kalite ve seviye arıyorsanız aradığınız yer kesinlikle ZİFİRKO

Size Server Hakkında Biraz Bilgi Verim:

1) 83 Level Başlangıç-Verili Skiller ve Master Açık Başlanıyor.

2) Symbolu 10 Karus'a 10 Human'a Veriliyor.<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

3) Tüm Skiller Sorunsuz Çalışıyor.

4) Savaşlarda herhangi bir sorun yok.

5) Guard Towerlar Sorunsuz.

6) Np Symboller Sorunsuz.

7) Guard Towerlar Tam Zevk alıcak şekilde Ayarlanmış.

8) Noticelerin Tamamı TÜRKÇE.

9) 600/600 NP Başlangıçı

10) 2.100.000.000 Para Başlangıçı

ZİFİRKO

ıp:95.130.172.92

2. Ouw

Ouw Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    helallllllllllllllllhelallllllllllllllllhelallllllllllllllllhelallllllllllllllllhelallllllllllllllllhelallllllllllllllllhelallllllllllllllllhelallllllllllllllll

3. taklaking

taklaking Yeni Cüce

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    helal kardesime beee

Bu Sayfayı Paylaş