1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

Zzyt2 +9 item shop bug istedigin +9 itemi cek aninda buyuk sirrr girrr girrr

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

ANLATIM:

arkadaslar bılındıgı gıbı + basmaya ıtem ısteyen pwplerde bıle adamlar ımkansız ıtemler basıor +9 yarı ınsan sirius

LinK>>>>>>>>>>>>>>
    RapidShare:1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

ALTERNETİF LINK:RapidShare Webhosting + Webspace

arkadaslar bılındıgı gıbı + basmaya ıtem ısteyen pwplerde bıle adamlar ımkansız ıtemler basıor +9 yarı ınsan sirius vb gıbı herneyse beyaz ıncı yok kulede basıor dıoruz yalan kımsenın +8 yarı ınsanı mesela +9 a basmaya +8 celıgı +9 a basmaya gucu yetmez bır cın formunda buldum bunu SKİLLHACK la aynı gıbı hanı guclu beden olmasada guclu acıoruzya aynı kafadan sımdı arkadaslar aynen dll lerı var ıcınde dosya asaıya koycam yanlız ıstıdyeyı olusdurup beyaz ıncıyı cıkardıgınızda dırek + ya kullanın karekter attıgımızda yok oluyor yanlız atmadan once ıncı duruor + basarken +7 peri melela beyaz ısıtıor ama enwanterde war onu kullanıor cok uzattım galiba bunu cogu kısı bılsede turkler bılmıyordu yenı bı sayfa acılsın artık butun pwp ler bize uyar TUM PWP LERDE CALISIR!

KULLANIMI:
    DOSYAYI ACINCA 3 DOSYA CIKACAK ONLARI MASAUSTUNE CIKARIN DAHA SONRASINDA BUG PROGRAMINI CALISDIRIN WE MASAUSTUNDEKI BUG DLL SINI GÖSTERIN DAHA SONRA CHANGE DIYIN ISTE BU KADAR 1 ISTIRDYE 30 40 SANIYE ICINDE OLUYOR ORDA YUZDE 10 20 SEKLINDE GITCEN KALIN SAGLICAKLA..

NOTT:ARKADASLAR YAPAMIYORUM VB GIBI SEYLER YAZMAIN DEDIKLERI HARFI HARFINE YAPAN YAPAR PWP BUG DOSYASINI CALISDIRIP PROGRAMDA AC YERINE TIKLA MASAUSTUNDEKI BUG DLL DOSYASINI GÖSTER CAHANGE DE SADECE 1 TANE METIN ACIK OLSUN

KRALİYETDE COK KOLAY OLACAK YAPMASINI BILENE [​IMG]

EMEĞE SAYGI +REP PLS !!!!:[​IMG]*******

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş