1. mt2 pvp serverler | mt2 pvp | pvp server tanıtım sitesi | serverlar | pvp serverler | metin2 pvp | metin2 pvp serverler | 2020
    Uyarıyı kapat

Zzyt2:Download,tr yama,Üyelİk alma Çok ayrıntılı anlatım!!

'Metin2 Pvp Serverler' forumunda metin2 tarafından 11 May 2016 tarihinde açılan konu

1. metin2

metin2 Banned

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    </br>

Valla arkadaşlar çoğu sitede gördüm herkes bana çar aç lütfen güvenlik kodunu çözemedim gibi şeyler yazıyor.Bende bu duruma bir son vermek istedim belki çoğu arkadaş yeniyim diye trojen deyip küfetcekler ama emeğe saygı duyun hepsi trojensizdir.

Çince Güvenlik Kodu ve Çince Dil Desteği>> h t t p : / / w w w . yavuztuncil . w k h o s t . n e t / zzyt2 / guvenlik - kodu - cozme . p h p

Boşlukları silin

Site kendi sitemdir.Lütfen sonuna kadar okuyunuz.

Shop>> h t t p : / / w w w . zzyt2 . com / shop / index . p h p ( arkadaşlar shop'a sadece mozilla'dan girebilirsiniz. unutmayın )

Boşlukları silin<br/>原帖地址: ForumSaati - Bilgi ve Paylasim Platformu - Metin2 Forum

( shop sol alta bulunan kullanıcı ID - PW nizi girdikten sonra shop bölümünde ki materyal özelliklerinin hemen altında olan "çince minik kareyi" tıklayarak alabilirsiniz ) 5 sny bekleme süresi var. ( dokunmayın )

DOWNLOAD>> h t t p : / / w w w . zzyt2 . c o m / down . h t m l

Boşlukları silin

Kayıt Olmak için>> h t t p : / / w w w . zzyt2 . c o m / main / reg . h t m l

Boşlukları silin

Aşağıdaki adımları tek tek uygulayın

1:İD:

2:pW:

3:pW: TEKRAR

4:E-MAİL ADRESNİZ:

5:1.ci soruyu seçin:

1ci sorunun cevabı: 猴子 ( yapıştırın)

6: 猴子猴子

7:CİNSİYET SECİYORUZ:

8:US ID: 1234567 YAZİYORUZ

9:ÇİNCE KOD ( KOD VAR NE YAZİKKİ ONU ÇÖZMELİYİZ )

10:1.Cİ SORUYU secin

11:Cevap: "CEVAP"

12:CEVAP: "TEKRAR"

Şimdi türkçe yama

TR YAMA

h t t p : / / w w w . yavuztuncil . w k h o s t . n e t / zzyt2 / tr_zzyt2 . z i p

Boşlukları silin

Arkadaşlar bi repi hakketim artık be.!!

Kaynak : *******.com

Bu Sayfayı Paylaş